31 januari 2011

Stockholmsresan som blev en "Kuvända tä Kungsbudar"

Igår åkte vi oplanerat till Stockholm över dagen för att lämna vår bil eftersom Jan-Erik hade sålt sin och ville få ner vår bil som han köpt. Meningen var att vi skulle åka Masexpressen hem. Istället fick vi åka hem i en gammal sliten Volvo med dåligt lyse och utslitna bromsar. Vi kom ialla fall hem helskinnade och bilen gick hela vägen hem utan problem. Mannen som köpt Jan-Eriks bil ångrade sig, (vilket jag kan förstå), precis när vi kom fram till Stockholm, så nu står Jan-Eriks bil hemma på vår gård till försäljning. Idag har jag åkt med vår nya bil till jobbet första gången. Det är lite pirrigt måste jag erkänna. Tänk om det blir en skråma på bilen.......då vet jag en som blir besviken.

 Mmmmm................mommos bulle!

 Morfar visar Ofelia bilder från sin HTC-telefon

 Mommo fick först läsa "Max napp", sedan "Max potta" och efter det var det Barbapappa, Barbamamma och hela familjen Barba....Ofelia lärde mommo namnen på alla barbabarnen.

  Stina nerbäddad i vagnen

 Stina på pottan

 Hela familjen utom fotografen i nya soffan

Två superduktiga barnvakter som Ofelia älskar, storkusinerna

En som blev superglad att vi kom var lilla Ofelia. Hon riktigt jublade och var helt i extas när hon fick se mommo och morfar stiga in genom dörren på Olaus Petrigatan. Hon visade alla sina leksaker och genast skulle mommo börja läsa saga. Även föräldrarna blev överraskade av vår oplanerade visit. Rasmus bjöd på underbart god festlåda och Anki hade gjort GI-chokladkaka till efterrätt. Även stora barnbarnen och Jan-erik fick träffa oss en stund. Efter allt som hände blev det trots allt en riktigt bra dag till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar