16 juni 2016

Fanny och Julias Studentfirande i Stockholm

Nu är studenten firad och vi är hemma igen efter fyra dagar i Stockholm. Den här gången bodde vi hos Jan-Erik. Julia och Fanny hade stor studentfest hemma hos mamma Maarit, vi var ca 50 personer i deras stora lägenhet. Mycket god mat och trevligt var det. Farmor hade gjort åtta tårtbottnar som vi fraktade på tåget till Stockholm. Tårtorna förbereddes hos Jan-Erik kvällen före och gjordes färdiga till festen. Alla verkade nöjda och tyckte allt var gott.      
Närmast på agendan nu är Slöjdarnas utställning och försäljning på Visir nu till helgen. Vi har öppet varje dag veckan före, under och veckan efter midsommar.
På måndag kommer Anki med familjen och firar midsommar här. Byn har majstångsresning tillsammans med Knotgården på Midsommardagen i vanlig ordning. Annars har veckan mest varit bakning och trädgårdsarbete. Bl.a. har jag bakat över 400 bullar den här veckan. En del är på beställning, en del till Slöjdarnas försäljning och några till byns majstångsresning. Idag blev det kakor också.
Det känns bra nu att få vara hemma ett tag och sköta växter, hus m.m. I slutet av juli blir det Stockholm igen och då följer Anki och barnen med hit. Även Jan-Erik kommer ett tag på sin semester. Från mitten av juli och tre veckor framåt skall Slöjdarna också ha sin försäljning i Tällbergs bystuga. Sedan börjar Bondemarknaden i sex lördagar.
Till hösten blir det Grövelsjön en vecka och Kroatien en vecka. Det ser vi fram emot. Då får vi vila!!! I det här inlägget blir det mest kort från studenten.


Fanny och Julias student 2016-06-10

På skolgården











Hos Jan-Erik före festen




Studentfest hos Maarit











Dagen efter hos Margie




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar