28 mars 2017

Vår i luften!

Snart är mars månad slut men det känns redan som att våren har gjort intrång. Det har varit riktigt varmt några dagar och vi har tagit dagliga promenader i finvädret. Det är så skönt att vara pensionär och bestämma dagen själv.
Sedan förra blogginlägget har det hänt många trevliga saker. Jag och L-E har gjort en Ålandsresa, varit barnvakt en helg, gratulerat två 80-åringar, deltagit i slarvkalas på Kulturhuset, varit på ögonmottagningen  på Falu las. vilket var positivt men får fortsätta med ögondroppar ännu en tid, haft årsmöte med Slöjdarna, bakat bullar och kakor på beställning, fyllt 71 år och bjudit hem vänner, hälsat på svägerska i Borlänge, kommit igång med väven och klippt ur tre mattor m.m. Se hantverksbloggen.
I morgon blir det kollegieträff med restaurangbesök, skall bli trevligt att träffa alla igen.
En dålig sak är att crome webbläsaren inte fungerar i datorn så jag är inne på en annan webbläsare och bloggar nu. Får se om det blir någon blogg? Tur att man kan hämta kort i telefonen annars har jag inga kort att lägga ut nu. Hoppas Hans kan komma snart och laga datorn?


Tre bilder från Ålandsbåten




Min kära svägerska Kerstin som alltid har så god mat att bjuda på när vi kommer och hälsar på


Tre bilder från barnvaktshelgen med Embla och Freja när föräldrarna var i Stockholm



Tänk att Ture har fyllt 80-år, ser fortfarande ung ut. Viola har några år kvar. Fina vänner som vi haft sedan ungdomen



Trasmattutställning på Kulturhuset - det är min matta som hänger på väggen, rosa med svaga gröna ränder. Utställningen heter Brasved, umbreda och slarvkalas. Pågår tom 22 april.


Tulpanfrossa - Tusen Tack för uppvaktningen!



Nästa 80-åring! Ulla också god vän sedan ungdomen! Så ungdomlig fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar