4 februari 2012

- 20 gr Burr..........

Idag är det riktigt kallt här - 20 gr.! Vi har inte hunnit gjort så mycket ännu idag, är mest inne och eldar.
På eftermiddagen skall resgänget träffas i Laknäs för lite planering inför resan i höst. Det gäller att vara ute i god tid.  Då blir även den långa längtan  en del av resan. Höstens resmål blir Turkiet.
Vi har även hunnit med lite Skype på morgonen med Gärdet. Det är så roligt att få se barnbarnen hur de växer. Snart får vi rå om lilla Miranda varje dag. Anki kom hem i natt med flyget från London. Det känns skönt att hon är hemma igen. Det är inte roligt att lämna barnen hemma, särskilt när man bara är 4 månader gammal och skall ammas. Även för mommo och morfar känns det oroligt.
En av morgonens höjdpunkter idag var också att höra intervjun med Stefan Lövén på Gomorron Sverige. Han verkar vara en jordnära, trygg och trevlig person med bra ideér och synsätt. Både mjukvara och bestämd. Jag tror att han är rätt person för Socialdemokratin. Det känns så och det skall bli spännande att se hur det går framöver. Hoppas inte att han har några "lik i garderoben" som kommer fram. Ett plus är också att han är lik Krister Sjögren.

Även den här helgen blev det Semmeltårta!




Före och efter klippning


Aloevera kan användas både utvärtes och invärtes! Ge med hjärtat till Alla hjärtans dag! Omtanke och  Uppskattning vill alla få för det man gör!



Senaste veckornas vantproduktion. Måste bara hitta på lite broderier nu.


Igår på min lediga dag var vi i Borlänge igen och hjälpte Hans med barnen. En intensiv dag. Först klippning på morgonen och sedan barnvakt. Annars har veckan mest varit jobb och fortfarande hosta, snuva och förkylning. Förkylningen måste ge sig snart!  Lars-Erik har också varit och träffat sin doktor. Inget fel på hjärtat har upptäckts men "extraslagen" får han fortsätta att leva med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar