28 februari 2012

Hemma igen!

I lördags kom vi hem från Göteborg. Vi har haft det så bra! Dagarna har gått så fort och varit fyllda av aktiviteter. Promenader med vagn, shopping bl.a. på Gudrun Sjödén, Nordstan och Panduro, matlagning, blöjbyten, stickning, restaurangbesök m.m. Första veckan var vi också och såg "West side story" på Göteborgsoperan.
Huset stod också kvar och allt var i sin ordning när vi kom hem. Två veckor är ganska lång tid att vara borta. Vår nya postlåda var full med post och någon snäll skäl hade plogat gården. Ulla, du är en ängel, som körde oss till tåget och även hämtade oss i lördags. Vilken service. Tusen Tack!
Den här veckan har vi sportlovsgäster på besök. Våra stora barnbarn Fanny och Julia med kompis Freja och pappa Janne som skall köra Vasaloppet på söndag. Vi håller tummarna för dig och hoppas att du får vara frisk och inte får vår sega förkylning som aldrig ger sig. Vi hostar och grymtar ikapp här hemma och vi är verkligen trötta på det nu.

Morfarslycka - Mommolycka - Mammalycka!






 En trevlig eftermiddag med bror Lasse och svägerska Sonja som bor i Västra Frölunda - passade på att bjuda dem på lunch i lägenheten i Göteborg

 Även lilla jag fick vara med

 Utsikt från vårt fönster på Södra vägen - Lorensbergsteatern med Avenyn bakom

 Avenyn - lite skillnad mot Bodlindorsvägen

 Mommo äter GI-mat. Det blev många olika GI-rätter lagade

 På söndagen tog vi en sparktur runt Oplimmen - grymt sparkföre

 Flickorna ville göra tåg........

Kan det finnas en goare baby? Så snäll och nöjd! Vi längtar redan efter vår lilla solstråle.


Positivt är också att våren börjat komma och vi går mot ljusare tider. Idag har det varit en underbart vacker dag. Det är ljust på morgonen när man åker till jobbet och solen sken när man åkte hem.
Det blir lite sena kvällar nu då huset är fullt. Igår kväll tittade vi på del 2 av "Jägarna". Kan rekommenderas, mycket spännande. Ikväll är nog tonåringarna förhoppningsvis trötta eftersom de varit i Bjursåsbacken hela dagen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar