5 mars 2012

Vardag igen!

Nu har vi varit hemma en vecka sedan vi kom hem från Göteborg. Jan-Erik och flickorna har varit här hela sportlovsveckan och idag åkte de hem till Stocholm igen. I fredags var vi alla i Borlänge och hjälpte Hans med barnen när mamman var borta på jobb. På lördagen var Borlängefamiljen här. Vi har verkligen fått rå om alla våra sex barnbarn i tre veckor, både stora och små, men nu återgår allt till vardagen igen. Livet återvänder till det normala och det är tyst och lugnt här hemma som det brukar vara. Igår var vi också till  Mora och tog emot Jan-Erik i Vasaloppsspåret.
Vi har tittat på flera filmer under veckan, åkt spark på Oplimmen, gått i skogen och  lagat god mat.


 Flickorna fick Barbapresenter från Göteborg - Barbamuggar och Barbatofflor

 Tvillingar x två - Fikapaus. Småflickorna har klätt av sig som vanligt.

 Freja tycker om att kasta sig i snön

 En cykeltur i det vackra vårvädret var populärt

 Sparkåkning på Oplimmen var också poppis

 Allt skall utforskas

 Mamma "Ankan" med sina små flickor som nu har hunnit bli tre år

 Jan-Erik laddar upp med Lasagne dan före dan - mycket gott Ankan

 En stor och en liten tvilling - Julia och Embla

 Även här en stor och en liten tvilling - Fanny och Freja

 Jan-Erik just inkommen i målet i Mora. 5 timmar och 13 minuter blev tiden trots dåligt glid. Bra gjort. Medalj blev det också och en placering bland de tvåtusen första.

I väntan på son och pappa. Tänk vad tekniken är bra. Vi kunde följa honom hela vägen från Sälen till Mora och fick besked att han skulle komma 13 minuter över ett. 

Ikväll har jag varit på kommungympan som jag inte varit på flera veckor på grund av förkylningen och i torsdags blev det vattengympa. Vi är fortfarande lite förkylda och hostan vill inte riktigt släppa taget men det börjar sakteliga bli bättre och krafterna återvänder.  Nu skall jag se på Annorlunda familjen så hej på ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar