25 mars 2012

Barnvakt, 75-årsfirande och hantverk!

 Fredagen började så klart med Farmors bullar och saft innan vi gick ut i vårvädret 


En ridtur på Kupolen under tiden Farmor sprang in på Indiska en kort vända - Freja väntar ivrigt på sin tur

 Glasspremiär!


 Ulla bjöd på supergod smörgåstårta bl.a.


 Inte kan man tro att denna tjej fyller75 år?


 Tovade, broderade vantar. Visst blir de fina och framförallt varma.  


 Lite vårfint på trappan......

 Snart är det påsk!


 Pärlsponten är uppsatt på en vägg. Lars-Erik är fundersam hur det blir i hörnet? Färgerna i verandan kommer att bli tre olika nyanser i grönt.

Måste visa mitt loppisfynd 175:- Den kommer att målas antikvit med blommor på. Vi använder den som fikavagn i glasverandan. Mycket praktiskt att duka den inne och bära ut. Eftersom vi inte har några möbler ute ännu så tjänstgör den även som bord.

Ett besök på Blomsterlandet i fredags resulterade i dessa två minipelargoner. Nötskorpor dubbel sats bakades igår.


Idag är det söndag och vi har fått sova en timme mindre i natt. Det var inga problem att komma upp i morse. Solen skiner och våren har kommit med besked. Ett tecken på att man blivit äldre är väl att man är morgonpigg och kvällstrött.
Den här helgen har varit intensiv. I fredags var vi i Borlänge och hjälpte Hans med barnen medans mamman var i Stockholm på jobb. Igår firade vi Ullas 75-årsdag. Idag bygger Lars-Erik på verandan och för min del så är det "från det ena till det andra"som vanligt. Med andra ord så lagar jag mat, bakar, stryker, städar, broderar lite vantar, planterar blommor, målar korgar m.m. Skall nog hinna med en liten promenad i solen också innan kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar