8 januari 2017

God fortsättning på nya året!

Ja, nu är år 2016 förverkat och vi får se fram emot 2017. Hoppas det nya året blir ett bra år! I vår ålder hoppas man på att allt är som vanligt och att man får vara frisk.
Närmast på programmet för oss står en Göteborgsresa. Vi skall gå på Carmen och lite annat på Operan, vi skall vara lite barnvakt, vi skall vara på stan, vi skall gå på restaurang och till Gudrun S. på rea förstås, kanske något museúm också.
När vi kommer hem blir det återbesök på ögon, hoppas att det ser bra ut.
På Göteborgssportlovet skall vi ha barnen några dagar och sedan blir det en Ålandsresa igen med "Tobbes resor".
Senare i vår blir det en resa till La Palma, en av Kanarieöarna. Det skall bli kul, det är så roligt att ha något resmål att se fram emot.
Julen och nyår har varit bra. Julafton firades i Borlänge med övernattning och Annandagen var familjen hos oss. Nyårsafton var vi själva och vi spelade Bingo.  Mellan nyår och trettondagen var Anki och familjen här samt kusinerna från Borlänge. Oj, vad barnen leker bra, tidvis är det stojigt och högljutt, men de är sams till 99 procent. Embla och Freja passade på att fylla 8 år den 3:dje jan. så då blev det kalas i Borlänge. Så kul att Göteborgskusinerna kunde vara med.
Synd att det blev så kallt över trettondagen. Det är fina skidspår på Opplimen och fin upplogad bana runt sjön. Skidorna har inte kommit fram än men vi har gått runt på isen både igår och idag. Det är så mycket folk ute på sjön och badets parkering är full av bilar. Hoppas vi kan vara många gånger på sjön framöver och även när barnen kommer på sportlovet.
Lägger ut mest bilder på barnen i detta inlägg. Eftersom bilderna är både från telefon och kameran så blir det lite huller om buller.




Julafton 2016 i Borlänge!




Försenad julafton i Bodlindor!



8-års kalas i Borlänge




Snön kom lagomt till flickorna kom hit vilket blev till stor förtjusning


Trettondags afton blev det brakmiddag. Skagen toast till förrätt, oxfile´med bearnessås till varmrätt och marängswisch till efterrätt. Bra teamarbete och supergott!



Lite mera snöbilder!



Kamerabilder
 8-årskalas i Borlänge

 Julklappsutdelning 2:a jan. i Bodlindor

 Vad kan detta vara?

Flickorna fick vara tomtar själva i år.

 Vi trotsade kylan - 20 gr. och tog en sväng på sjön men alla ville fort in igen.

Mandelmusslor med hjortronsylt är inte så dumt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar