30 oktober 2011

Krogshow - Loppisfynd - Försäljning

 Köpte en Larz Kristerz - CD med hem och att ha i bilen

I väntan på tre rätters middag. Förrätt - kall inkokt fjällröding med tunnbröd från Djura, laxrom från Älvdalslax, syrad gurka och morotscréme. Varmrätt - Grillad oxfilé med smörstekt höstsvamp, rödvinssky, potatis och rotfruktsgratäng. Dessert - Chokladmousse med hallonsorbet.

 Peter är bäst - vilken man!!!

 Det blir kransar även i år till försäljning

 Loppisfynd - Äkta Nalle Puh kuddar. Helt oanvända, 30 :- för båda.  Stoppade dem i tvättmaskin när jag kom hem och de blev helt frächa och luktar gott. Kan påpekas att vi var in i en Walt Disneyaffär i Palma och tittade. Allt var jättedyrt. Även kuddarna fanns där. Ett riktigt fynd alltså. En kudde till Ofelia och en kudde till Miranda får det bli. Med tanke på at Ofelias gosedjur är Nalle Phu. Tavlan hade jag som liten, den passar bra på Ankis Dalavägg.

Välkommen till Knotgården i Bodlindor! Den 5-6 nov. kl. 10.00 - 15.00.
Hantverk. Bröd, Hälsoprodukter, beg. Barnkläder, Kaffeservering och Loppis.

 
 Lite mera Loppisfynd. Endast 10:-för den söta kannan

Lars-Erik har börjat att täta fönstren på verandan. Vi har kommit på en strålande idé. En braskamin skall installeras för att kunna använda verandan året runt vid behov. Det blev som jag ville kan tilläggas. Det tar bara lite tid att övertyga en man.

Igår var vi på Larz Kristerz på Klockargården. Det var mycket trevligt och vilken härlig medryckande musik. Man blir danssugen på nytt och redan på hemvägen bestämde jag att nu måste vi åtminstone försöka åka ut på pensionärsdans? Vi som varit så dansanta för 10-15 år sedan. Hur kunde det bara försvinna? Annars har lediga fredagen och helgen varit fylld av olika aktiviteter. I fredags blev sovrummet befriat från allt damm, lite bak och en del kransar blev också gjorda. Igår blev det en vända till Clas-Olsons och Loppis på Sveasalen. Idag blir det också lite bak och förberedelser till kommande helgs försäljning på Knotgården. Alla är hjärtligt Välkomna dit. Det blir lite av varje. Gör ett besök den som har tid och vill göra en liten utflykt.

2 kommentarer:

  1. Snygg Tunika! (Jag har oxå en sån!)
    Kram L.L:

    SvaraRadera
  2. "Tack för inbjudan till Knotgården"! Jag kommer.
    L.L

    SvaraRadera