7 november 2011

Alla Helgons Helg

 
Kerstin hade lite garn, tyger m.m. till försäljning. Tack för all hjälp och den goda Köttfärspajen du hade med dig. Hoppas vi kan fortsätta med denna trevliga aktivitet.

 Jag själv hade Aloevera-, Hantverks-, Loppis- och Brödbord.

 Ann-Katrin sålde barnkläder som Embla och Freja växt ur.

 En närbild på ett av mina bord. Glömde ta kort på mina Kransar och Betongfat eftersom de var utanför.
 En till bild på mig. På söndagen var vi två till som hade bord men de kom aldrig med på någon bild.

 Gittan hade fullt jobb med att sköta serveringen

 Kerstins fina mattor

 Embla och Freja hälsar på Kasper - Kerstins hund

 Lördag kväll innan vi tände ljus på kyrkogården besökte Lars-Erik och jag mammas svägerska Elsa som är 96 år. Synd att hon hör och ser så dåligt men helt otroligt att man kan vara så pigg vid så hög ålder. Vi tände ljus för Elsas Allan, Mamma, Pappa och faster Greta.


All Helgona Helgen har passerat och även måndagen på jobbet. Försäljningen på Knotgården under helgen har gått bra och det kom många nya trevliga människor på besök. Tack alla som besökte oss! Vi som var där bestämde att det skall bli en tradition att ha Försäljning och Loppis höst och vår. För övrigt är det fullt upp som vanligt. Kommungympa på måndagar och det bästa av allt, vattengympan på torsdagar har börjat. Vi har verkligen fått en fin simhall.  Annars består kvällarna av kranstillverkning och förberedelser till Julmarknaden i Alvik som är den 20 november. Innan dess skall även dop i Stockholm avklaras. Det skall bli så roligt att få se våra minsta barnbarn igen. Ofelia som har blivit en sån omtänksam storasyster och lilla Miranda som växer och redan har börjat att le lite grann. Vi följer båda på Oelias blogg och Mirandas blogg. Även via skypen och Google+. Tänk vad tekniken kan göra. Det skall även bli roligt att se stora barnbarnen som har blivit 14 år. Mellanbarnbarnen har vi träffat i helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar