28 november 2011

Första Advent och vintern är här!

 Ett Loppisfynd från Loppisen i Sveasalen i lördags och fingervantar som jag köpte av Slöjdarna


 Så här fin blir vår glasveranda som börjar bli klar utvändigt. Lite snickarglädje blir det också.

Här kommer tre bilder som alla är tagna i helgen - före och efter snövädret



 Shoppingrunda i Outletbutiken

 Två köpglada damer på shopping


Mina pyntade köksfönster




 Britta och Lena på Slöjdarna väntar på kunder

 Det fanns ett stort utbud av varor att handla på Slöjdarnas försäljning. Nästa försäljning blir till sommaren. Vi skall vara tre veckor i Tällberg den här sommaren

 Så är fin är granen utanför Blomsterflärd i Leksand

 Även detta stånd fanns utanför blomsteraffären

Några av inköpen som gjordes i Myiittalabutiken - två tallrikar till Anki och en Pajform till mig själv. En Marimekkoskål fick alla som var där med sig hem samt lite annat smått och gott, både förtäring och erbjudanden. En givande kväll alltså. Vi fick även 20% på allt.


Idag är det måndag och veckans kommungympa är avklarad. Helgen har mest handlat om Slöjdarnas försäljning i Sveasalen, Loppis i Sveasalen, Julskyltning på Noret och Julpynt som skall sättas upp. Har ännu ej fått upp Adventsstjärnorna. Söndagkväll kom också vintern med besked. Det bara vräkte ner snö och marken blev helt vitklädd på kort tid. Idag sken solen och det var helt fantastiskt vackert i byarna i Norra Leksand då jag var ute på hembesök. Den här veckan är sista veckan jag jobbar heltid. Det skall bli skönt att få vara ledig en dag i veckan igen. November månad har gått så fort. Tiden brukar gå fort då man har mycket att göra, sägs det. Än är det flera aktiviteter som skall klaras av innan jul. Förra veckan var det Tjejkväll på Myiittalabutiken i Insjön. Den här veckan är det Tjejkväll på Tällbergsgården på onsdag med Ulrika från Blomsterflärd. Nästa vecka är det Midvinterblut på Tomteland och helgen före jul åker vi till Örebro och bor på hotell en natt. Vi skall träffa Anki och familjen samt även få lite Julstämning i kyrkan där Anki skall sjunga. Jag tycker tiden före jul är den bästa. Alla ljus och allt vackert som finns att titta på. Dricka glögg och bara mysa...................!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar