7 januari 2012

Trettondagshelgen!

 Trettondagspromenad med Opplimen i bakgrunden

 Stormen Dagmars framfart på juldagsnatten gör sig påmind lite varstans

 Vill bara visa dig Kerstin att orkidén fortfarande är lika vacker - Tusen tack för den

 Presentkortet från Siljan som jag fick i julklapp kom väl till pass Rasmus. Det räcker till många goda bakverk att njuta av framöver. Tack även för det.

 Detta är ett tilltugg som jag kan rekommendera - intas till vitt vin och knäckebröd. Färskost, Creame fraiche och Rödlök med ett täcke av rom och gräslök uppepå

 Taget från vår trapp igår kväll

 Oväntat möte på promenaden idag

 Torrbergsutsikt i vinterskrud

 Hem kära hem.....

Växtfärgade garner i alla färger att sticka vantar av finns det gott om


Trettondagshelgen blev den kallaste helgen i vinter. Minus 12 grader, sol, vackert ute och vit snö. Vi har tagit långa promenader och njutit både igår och idag, med stavar i händerna och dubbskorna på så klart. Nu kan du komma hit och åka skidor Jan-Erik!
Igår kväll hade vi bjudit hit Ture och Viola, äntligen blev det av. Synd nog så kom aldrig kameran fram till Violas förtjusning. Att sätta in en gammal bild känns inte rätt. Det blev en trevlig kväll med mat, dryck, umgänge m.m.
Imorgon, söndag, skall vi åka till Falun och se på "Ruggugglorna". Dagen börjar med 11-kaffe hos Marianne och Mats i Brossen och avslutas med mat på något matställe i Falun. För övrigt har det inte hänt så mycket här. Jag har jobbat hela veckan. Det har varit lugnt och skönt även på sjukdomsfronten och då är man tacksam. Dagen idag har även ägnats till bullbak eftersom det fanns mandelmassa kvar sedan julen. Vår generation är ju uppfostrad till att ingenting får slängas utan skall tas vara på. Har också hunnit med att sticka ett par vantar under helgen som det skall broderas på. En dröm har gått i uppfyllelse. Har ledsnat på att sticka strumpor så nu får det bli vantar ett tag. Kul att göra något annat.

1 kommentar:

  1. God fortsättning på 2012!
    Jag njuter verkligen av alla vackra bilder
    fr.advent,jul nyår o trettonhelgen;)
    Kram L.L.

    SvaraRadera