1 januari 2012

Nytt År - 2012

 Dukat till Nyårsfest. Meny: Förrätt - getost på toast. Varmrätt - Fyllda kycklingrullader med bacon och fetaost.  Dessert - Fruktsallad med grädde. Kaffe med tårta.

 Tolvslaget är slaget och Champanjen har öppnats och avsmakats. Tack Marianne och Mats för den goda tårtan som ni hade med er och för en underbart god fruktsallad.

 Vår nya TV kom lagomt till Nyår - Tack Hans för installationen!

 Embla fick följa med Pappa till oss och installera den nya TV:n. Här äter hon fruktsallad med farbror Janne som är vår hjälte.
 Vill även passa på att tacka mina kusiner Berit och Hans för den fina blomman som prytt vårt hem hela julen och som vi även kommer att få glädje av in på nya året

 Ett litet arrangemang till mig själv, inspiration från Birgitta Gustafsson - se på det fina hjärtat som jag köpte av Birgitta på julmarknaden. Ljuset kommer från inredningsbutiken i Insjön.

 Tack också för den fina blomman Marianne och Mats! Jag skall vårda den ömt!

Idag är det första dagen på det nya året. Det har kommit mycket snö under dagen. Vi tog en promenad nu på kvällen som resulterade i ett fall pladask bakåt med en rejäl smäll i bakhuvudet för min del. Hoppas inte det kommer sviter efter? Spikskor och stavar är vad som gäller för mig i fortsättningen - det är ett som är sant! Det är jättelömskt när det kommit snö på isen. Stor varning till alla som ger sig ut! Annars har dagen varit lite seg efter gårdagens firande. Trots det blev bilen tvättad idag. Vi har även tittat på den årliga Nyårskonserten från Wien i vanlig ordning. Imorgon väntar jobbet igen. Mellandagarna blev extra oroliga här på grund av att Lars-Erik akut hamnade på lasarettet natten till onsdagen. Hans hjärta slog extraslag och han blev kvar under obsevation till dagen därpå. En orolig sömnlös natt blev det både för oss här hemma och han själv. Är oerhört tacksam för att du Jan-Erik var här och var till ett stort stöd och gjorde bedömningen att det blev akuten direkt. Du visade verkligen dina kunskaper som sjuksköterska i ditt ordinarie jobb som ambulansförare. Han medicinerar nu och är under utredning.
Nyårsafton firades tillsammans med våra vänner Marianne och Mats. Kvällen gick så fort och plötsligt var klockan 02.30. Vi åt god mat, hade trevligt, tittade på bilder från vår senaste resa samt firade in det nya året med TV från Skansen och Champanje.

1 kommentar:

  1. Stockholmsmågen2 januari 2012 kl. 22:22

    Gott nytt år och grattis till TV:n - tänk vad kunskapskanalen skall gå varm i den! Och TACK för er gästfrihet och för allt annat under en härlig julhelg hos er; all god mat, alla julklappar och all hjälp med de små systrarna!
    Kramar från stockholmsmågen

    SvaraRadera