8 maj 2011

Mer än "fullt upp" - helg!

 Första spadtaget är taget. Sammanlagt 12 hål skall grävas för hand ända ner till berget. Inte kan man tro att man är gift med en före detta grävmaskinist?

 Hittills är fyra hål grävda.........

 Måste bara visa min fina vattenkanna som köptes in under Stockholmsvistelsen för ca en och en halv vecka sedan. I bakgrunden syns Stig Lindbergs tallrikar Festong.

 Dagbädden halvmonterad ca kl. 22.00 lördag kväll.........

 Paus med en öl ca kl. 23.00........

 Färdigt ca kl. 24.00 !!!! En kombinerad dagbädd, soffa, förvaring, enkelsäng och dubbelsäng vid behov. Placerad i mitt kombinerade pysselrum och gästrum.

 Vackra sommarblommor i fina krukor inköpta på Ikea.

 Bilden får tala för sig själv

 Två "Kitty-tjejer" i solhatt som gillar banan

Rosa clocks med kardborrband sitter förhoppningsvis bra på? Banan nu igen?

Den här helgen har varit sanslöst full av aktiviteter. Även under veckan har det varit fullt upp. Arbete dagtid och Aloevera party en kväll samt medicinsk yoga har avklarats. Lördagen ägnades åt inköp av en dagbädd från Ikea som kan göras om till en dubbelsäng. Vår familj börjar succesivt att utökas så det måste finnas en extra säng att ta till vid behov. Hemresan från Ikea gick via Byggmax, 18 säckar betong inhandlades. Det blir nog många resor till Byggmax framöver med tanke på glasverandan och att första spadtaget nu är taget. Lördagskvällen fram till midnatt monterades sängen ihop enligt ritning, vilket inte visade sig vara så lätt. Tänk vad Kamprad kan hitta på...... Vilken affärsidé med andra ord. Idag, söndag, har Borlängefamiljen varit på besök. Hans kom med två stora stockar på släpvagnen så nu är det bara en stock kvar i Paradiset. Efter att vi ätit kålpudding och fruktsallad åkte farmor och Ankan till Rättviks marknad. Flickorna var hemma med pappa och farfar. Vi köpte blommor, strumpor, skor till flickorna och munk så klart. Fem munkar finns nu infrysta här som kan avnjutas nästa gång vi ses. Det var riktigt bra på marknaden vid fyratiden på eftermiddagen. Lite folk och fint väder. Flickorna har lekt i lekstugan till och från hela dagen och vi har suttit ute och fikat i solen. Lars-Erik har gjort sin populära fläskpannkaka till kvällsmat som alla älskar. Hans åkte cykel hem till Borlänge nu på kvällen och vi tog en promenad till badstranden med flickorna som en sista aktivitet innan hemresan i bil med mamma. Skulle tro att båda somnar i bilen hem. Hoppas resan går bra utan "spyor" och kiv i bilen. Det är inte lätt att åka ensam med två tvååringar och släpvagn efter. Fick just rapport från Lars-Erik via HTC:n att ekipaget har kommit hem men att cyklisten fortfarande är på hemväg. Teknikens under är fantastisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar