29 maj 2011

Mors Dag m.m.

Idag har vi firat Mors Dag i tredubbel bemärkelse. Jag själv, Ankan och Anita blev firade av våra respektive. Hans bjöd på lunchbuffé på Hjultorget i Insjön och Anita och Lasse bjöd på underbart god tårta och kaffe efteråt. Tusen Tack till er alla!

 Loppisfynd

 Vackra förvaringsburkar "Tilda" köpta på Panduro

 Resultatet av mitt fredagsnöje

 "Bara" två hål kvar nu.........

 Nu får faktiskt värmen komma så det blir fart på växtligheten

Magnethästar på rad

 
 Ta dina grannar, vänner och släkt med dig och kom till Knotgården på Kristi himmelsfärds dag och fredag den 3/6. Vi har Loppis, fika, tavlor, olika hantverk, hälsoprodukter m.m. Öppet mellan kl. 10.00 och 16.00.

 Bullbak igen.......

 Hela familjen på samma bild

 Farmor med båda flickorna i knät

 Supergod tårta som försvann snabbt

Nötskorpor är också gott

För övrigt har det varit fullt upp hela helgen. Fredagskvällen ägnades åt korgmålning. Igår blev det två vändor till Noret för mig. Lars-Erik hade fullt upp med röjning av sly i byn. På förmidagen blev det storhandling och på eftermiddagen Loppis. Ett bullbak hanns också med och senare på kvällen blev det en långpromenad och i samband med den affichering till Loppis, Hantverk m.m. som skall bli på Knotgården till Kristihemmelsfärdsdag och fredag den 3/6. Annons kommer i Leksandsbladet på onsdag. Hoppas det kommer mycket folk. I morse bakades det skorpor och gjordes musli och även en visit hos Ulla fram på eftermiddagen blev det. I morgon är det Öppet hus och visning av vårt fina Kommunhus för allmänheten. Då blir det tårta igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar