13 maj 2011

Veckan som gått och kommande vecka

Slut på den här veckan och en efterlängtad helg inväntas. Veckan som gått har innehållit lite av varje. I tisdags fyllde Ofelia 2 år och vi skypade på kvällen. Hon visade alla sina presenter, trehjuling från farmor och farfar, dockvagnen från mommo och morfar, en hel hink med djur från storkusinerna, en Bollibompadrake från föräldrarna m.m. Vid sådana tillfällen önskar man att man bodde lite närmare och kunde delta på födelsedagen. Istället får man umgås lite mera intensivt när man träffas. Nästa vecka kommer Ofelia  och mamma Anki med tåget till oss och blir här hela veckan. Pappan kommer efter. Då får småflickorna träffas igen och leka. Det ser vi fram emot. Denna sommar blir nog lekstugan väl använd. Kommande vecka blir det nog inte så mycket för morfar med glasverandabygget? Tisdagskvällen var jag med på utegympan för första gången. Vi gick en bit på Solvändan med höga knän, sedan upp och ner i de långa trapporna, därefter armhävningar, plankan m.m. i gropen och sist stretching på Gammelgården. Puh....i värmen!

GRATTIS OFELIA 2 ÅR!





En grön grund till ett gott liv!
Aloe vera är en mycket gammal kulturväxt, som länge använts för sina hudvårdande egenskaper. Har också positiv inverkan på mag - och tarmsystemet



Mera veckan som gått.....
I torsdags upplevde jag att jag blev "rånad" ! Var nyligen till tandhygenisten och det kostade 950:-. Som alltid brukar hon hitta något fel. Även denna gång. Fick en tid hos tandläkaren i torsdags som lagade en spricka i en tand. Det tog en kvart och priset var 1450:-. Hur kan det kosta så mycket att laga tänder? Hur gör de som inte har pengar? Att sköta om sina tänder lönar sig! Mindre pina och mera pengar i plånboken. Övrig tid har ägnats åt rensning av rabatterna ute och ett par raggsockor har färdigstickats. Imorgon blir det bullbak och iordningsställande av växthuset. Jobb både ute och inne med andra ord. I morgon kväll ser jag fram emot att se Eurovision Song Test. Jag håller tummarna för dig Eric. Jag röstade på dig vid uttagningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar