12 januari 2013

Flera helgbilder!

Eftersom flera bilder föll bort i förra inlägget görs nu ett nytt försök! Idag är det 16 gr. kallt här och solen var uppe ett tag. Vi skall ta en promenad runt Oplimmen nu medans det är ljust och sedan skall jag måla några kvastar som är beställda till jul.
 
 
 
Mommo/Farmor köpte kritor och vattenfärger till flickornas förtjusning som de får ha hos Mommo. Allt lades i en prinsesslåda. Alla tre är verkligen i rita - måla åldern. Freja naken som vanligt.
 

Även Mommo/Farmor gillar sitt hembakade tunnbröd

Chester öppnar julklappar med full inlevelse
 


Här är Ankis goda efterrätt - Mangosorbet med vaniljmascarpone på chokladkexbotten


Jan-Erik och Margie slappar i glasverandan












Mille har hittat en sovplats i huset
Jan-Erik på väg att "hugga in" på julmaten på julafton. Eftersom man är en träningsnarkoman är detta hans normalklädsel. Fördelen är att all julmaten förbränns.
 

Fanny och Farmor skall börja äta äntligen - i väntan på Tomten!



1/3 del av julmaten - Vårrullar längst fram Mmmmmmm.......................vad gott Margie! Annars finns det ägghalvor, lax, sill, köttbullar, prinskorv, omelett, Janssons festelse, skinka, lammkorv och rökt lammkött m.m.



Alla fick hjälpa till med vårrullarna


Datanördar - det skall börjas i tid. Både Freja och Embla har var sin dator vid tre års-ålder. Jag hann fylla 40+ innan jag fick min första dator. Visst har utvecklingen gått framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar