23 januari 2013

Vinterbilder!

20 grader kallt......burr!
Idag är det ledig onsdag och 20 grader kallt. Det kändes bra att få ligga kvar i sängen i morse! Jag broderade ett par vantar på förmiddagen och sedan tog vi en promenad till Torrberg och en kort promenad på sjön. Man måste passa på mitt på dagen när solen är framme. På fredag får det bli en lite längre tur, kanske en skidtur? Det finns fina skoterspår och skidspår här i skogen såg vi och runt Opplimen finns en plogad bana på isen.
Kerstin, Lars-Eriks syster - min svägerska, kom och hälsade på oss på eftermiddagen. Kasper, vovven var också med. Glömde att fota honom för han låg under bordet och sov hela tiden. Kerstin bjöd på årets första semlor. Tack så mycket för det! Det är alltid trevligt när du Kerstin kommer och du har alltid något med dig att bjuda på.

De här vinterbilderna tog jag i fredags när vi gick runt Opplimen.

 Cykelvägen vid Riks 70 - kommunen har gallrat så nu ser alla sjön

 Knotgården i det vackra Bodlindor

 Majstången i Sjugare - 5 månader kvar till Midsommar

 Bilden är tagen från Sjugare

 Karlfeldtsgården i vinterskrud

 Paus i solen vid Myrbäcken

 Skoterspår i skogen

 Kall natt väntar

 Spiderman har kommit till Paradiset - Freja älskar att vara Spiderman. Embla har fått en Pippi dräkt men ville inte sätta på sig den 

 Farfar och Embla 4 år spelar på datorn - Embla är riktigt IT- frälst. Hon har börjat att läsa och kan alla bokstäver redan
 Kerstin överraskade med semlor från Café Siljan - supergott var det

 Raggsockor, tovade vantar och målade servettställ 

 Kvastar......................

Lars-Erik har gjort ett hästarbete. Vi fick en scanner i julklapp. Lars-Erik har lagt över ca 2000 diabilder och negativ från gamla kort och som nu kan ses i TV:n. Jätteroligt är det! 

I helgen sov vi över i Borlänge och hjälpte Hans med flickorna. Vi lagade mat, var ute på promenad och tog även en promenad till Biltema och Liedel. Hans fixade min dator, han bytte vebbläsare, så nu skall jag prova att lägga in kort i det här inlägget. Imorgon väntar jobbet och på fredag är det ledig dag igen! Vilken lyx!

Oj, vilken skillnad det blev på bloggandet. Så snabbt det gick att överföra bilder!

1 kommentar:

  1. Tack själv för fika och en trevlig pratstund!!!

    SvaraRadera