26 mars 2011

Helrenoverad kropp

Före klippning

 Efter klippning


Prova ALOEVERA - en grön grund till ett gott liv
Läs mer på hemsidan www.myaloevera.se/barbrojones



 Måste bara slå ett slag för den här dag - och  nattcreamen. "Aloe Deep Moisturizing Cream". Ny kräm som motverkar tecken på tidigt åldrande hy. Skyddar och återfuktar huden effektivt. Utmärkt nattkräm för alla hudtyper och väl fungerande dagkräm för torr/normal hy. Huvudingrediensen är Aloe vera samt oljor från macadaminöt och solrosfrön samt tallbarrextrakt (med antioxidanter).
                                                                     Pris - 309:-
 Aloe Bath Gelée - Bad- och duschgelé som lugnar och rengör huden samt tillför fukt. Innehåller stabiliserad Aloe vera och örtextrakt. Underbart god doft. 

 Aloe Lips - nariga läppar är en pina, men Aloe Lips med Aloe vera, jojoba och bivax gör läpparna mjuka och blanka igen. Innehåller inte vatten och fungerar därför perfekt även i vinterkylan.


Forever Aloe MPD - Skonsat och effektivt rengöringsmedel som fungerar lika bra till disk och tvätt som till köksgolv och badrum. Milt för händerna och mjukgörande för kläder. Fritt från fosfor och optiska vitmedel. Det är en fröjd att städa med denna produkt.




Den här veckan har jag verkligen unnat mig själv lite "lyx" i tillvaron efter förra helgens födelsedagsfirande och veckans jobb. Måndagen började med kommungympa, tisdag var det dags för håret, onsdag var det fötterna, torsdag vattengympa och fredag final i Let´s dance. Jag ringde och röstade på Jessica och Kristian och tänk att hon vann! Den här helgen skall jag försöka plocka i ordning lite här hemma eftersom rummet i källaren snart är färdigt. Lite frisk luft skall nog också hinnas med och lite hantverk. Nästa helg blir det konsert i Falun och fullt upp med barnbarnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar