12 mars 2011

Mormor igen....!!!!

Här är Ofelia nyfödd! 


............och här har farmor Eva gjort i ordning Ofelia i sin fina dopklänning som gått i arv i den Ringborgska släkten långt tillbaka



Ofelias första sommar juli-09


Dop och bröllop på samma gång juli-09


Så här är det när man får tvillingar (Embla och Freja som bebisar) fullt upp med andra ord

Tänk att vi blir Mormor och Morfar igen! Ofelia skall bli storasyster! Tänk vad stor hon skall bli när bebisen kommer till hösten och vad stora flickorna i Borlänge skall bli när de får en lillkusin till. Vilken tur Anki att det bara är en bebis. Vi har vetat om den glada nyheten sedan nyår men nu först är det officiellt. Det blir spännande att se om det blir en flicka till? I såfall blir det flicka nr 6 i barnbarnsskaran. Nog vore det väl roligt med en liten kille nu? Samtidigt så spelar det ingen roll vad det blir, pojke eller flicka, bara allt går bra. Vi ser förväntansfullt fram emot vårt nya barnbarn. Snart får vi träffa Ofelia mycket...........återkommer med det senare. Det ser vi också fram emot.
Imorgon skall vi åka och se "Humlan" i Insjön. Efteråt blir det lite bjudning hemma hos oss som det är lite förberedelser inför. Skall också försöka hinna med en promenad i det fina solskenet idag och Melodifestivalen ikväll så klart. 

1 kommentar:

  1. Grattis på födelsedagen!!! Kram från Rasmus och Ofelia i Tjockholm

    SvaraRadera