19 oktober 2010

Hösten är här!

Ja, nu är hösten här på riktigt. Snödäcken är på och höstmörkret har infunnit sig. Trädgårdsmöblerna är inne och morötterna är uppgrävda. Enligt väderrapporten är snön på väg också. Idag var det riktigt "ruggigt" ute. Det positiva med hösten är alla fina färger ute och den klara luften när solen infinner sig. Man kan plocka fram stickningen och slå sig ner framför TV:n och riktigt mysa utan att ha dåligt samvete. Sedan kan man ju blogga och "skaipa" också. Har man inte barnbarnen på nära håll får man hitta på en annan lösning. Det mesta går att lösa idag med teknikens under. Har just fått både kramar, klappar och pussar via skaipen av mitt älskade lilla barnbarn som bor i Stockholm och som hunnit bli 17 månader. Hon är redan bekantad med datorn och ropar "mommo" glatt när hon ser mig. 


Lägger ut en bild på lilla O. Även en bild på vad man kan åstadkomma framför TV:n. Snart skall raggsockorna på!

2 kommentarer:

  1. Ofelia vet precis vad som är på g när vi gör i ordning datorn, mommo! Du är så duktig med bloggen, visste väl att du skulle klara det galant. Nu har vi bara en sak att säga: NJUT!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Barbro! Fanny, Julia och jag har läst på din blogg, den är jättefin!! Kul att veta hur ni mår eftersom jag är så dålig på att ta telefonen i handen...Ha det så gott, vi följer livet i Bodlindor via din blogg!Kramar maarit+fanny+julia.

    SvaraRadera