28 oktober 2010

Tre årstider på tre dagar samt en underbar vecka.
















Igår kom jag och Lars-Erik hem till kallt och ruggigt väder efter en veckas underbar vistelse på Playa Inglés på Kanarieöarna. Vi har haft upp till 29 gr. varmt och sol hela veckan. Badat i pool, badat i havet, ätit gott och umgåtts med våra vänner, Marianne, Mats, Inga-Lill och Börje. Inte varit styrda av klockan och en massa måsten, vilat och bara fått funnits till och njutit av tillvaron. Veckan gick alldeles för fort bara. Tänk vad praktiskt och enkelt det är att kunna flyga från Dala Airport? Vi gick strandvägen till San Augustin en dag och en annan dag tog vi bussen till Porto Rico och badade i havet. Vi bodde på Hotel Neptuno i Playa Inglés som låg mycket centralt. Hotellet var fyrstjärnigt, var barnfritt och hade lugn atmosfär trots närhet till både shoppingcentrum och nöjesliv. Kan rekommenderas. Avståndet till havet var ca 600 m. Lagom promenad. Jag lägger ut några bilder så ni ser hur vi haft det. Ser härligt ut va? Dagen före vi reste var det sol och fina höstfärger i naturen. På morgonen resdagen var det en decimeter snö och tredje dagen badade vi, det var 25 gr varmt och kvällar och nätter helt ljumma. Därför tre årstider på tre dagar. Det kommer säkert flera bilder en annan dag. På lördag kommer Jan-Erik med flickorna som skall fira höstlovet hos farmor och farfar. Det blir nästa blogginlägg förhoppningsvis.

3 kommentarer:

  1. Hej svärmor, vilken fin blogg du har. Välkomna tillbaka från semestern, ni ser ut att ha haft det jättebra. Vi kommer i helgen och tittar på bilder och umgås med er och storkusinerna. Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem!!! Vad härligt att Ni har haft det så bra på resan - en 10-poängare! Igen! Ser fram emot att få se fler bilder när vi ses - hoppas det blir för nyår... Masexpressen står redo med vinterdäcken på. Ofelia längtar säkerligen efter Mommo och Moffa. På snart Skype-återseende, kram från Mågen

    SvaraRadera
  3. Man blir verkligen avundsjuk! Härliga bilder! Vilken härlig blomsterprakt det måste varit. Ölen såg också god ut! Nästa gång är det vår tur och ni som får "sukta"!

    SvaraRadera