1 november 2010

Tvillingflickor x 2

Även denna helg har varit familjesamvaro med barn och barnbarn. Stora tvillingflickorna Julia och Fanny har fått träffa sina tvillingkusiner Embla och Freja. Tänk att vi har fått fem barnbarn och alla är flickor! Stora flickorna har höstlov och är hos farmor och farfar med pappa Janne hela veckan. De är så duktiga och väluppfostrade, ganska olika intressen också. Det är så roligt att vara med dem båda. Båda har var sin dator som de hanterar vant. Julia tycker om att träna med pappa och Fanny älskar Top Model och såpor på TV. Tänk vad stora de har blivit? Man tänker särskilt på det nu när man ser småtvillingarna och tänker tillbaka. Idag blev farmor och farfar bjuden på en underbart god kycklingmiddag som Jan-Erik lagat. Jag har sagt många gånger att han skulle bli kock den pojken istället för sjuksköterska och ambulansförare. Vilken tur ni har flickor som har en pappa som kan laga så god mat! Farfar är inte så dum han heller. I lördags gjorde han sin berömda fläskpannkaka till flickornas stora förtjusning. Småflickorna fick också smaka den till lunch i söndags vilken de åt med god aptit. Se på korten. Även tårtan "gick hem", hos farfar också. 
Apropå katterna i förra blogginlägget så blev de inte kommenterade. Dessa två katter höll till i entrén på hotellet hela veckan. De låg på var sin stol innanför entre´dörren. För övrigt var det mycket katter som sprang omkring överallt. En del matade dem och hade insamling för att katterna skulle få ett drägligare liv.









Lägger också ut en bild på min nyinköpta handväska från Kanarieöarna. Fin va? Priset prutades ner från 35 Euro till 25 Euro, efter en del möda. Man skall tydligen inte ge sig i första taget. Det blev också en del Aloevera produkter inköpta. Kan vara roligt att prova andra märken. Priset var ungefär desamma som mina produkter. Lägger ut en bild även på Aloeveran. Även en duk fick följa med hem och lite småpresenter till barnbarnen.   

3 kommentarer:

  1. Tårtan va jätte gooooood!!! :D

    SvaraRadera
  2. Men inte lätt å va kock i ditt kök

    SvaraRadera
  3. Önskar att vi hade kunnat va med! Hemma igen, allt har gått bra. En fråga, Rasmus ska jobba den 3/12 så han kommer att åka hem redan på torsdagen från Götet. Om ni vill komma den helegen som vi pratade om så kanske du kan ta ledigt på fredagen och så kan ni vara barnvakt den dagen, jag kommer på kvällen. Vill och kan ni? Kram från Anki, hälsa alla

    SvaraRadera